Te intrebi ce se poarta in 2015 in materie de accesorii? Noi avem raspunsul! Denim mania este noua provocare fashion. Faimosul material a fost reinterpretat in fel si chip in ultimii 50 de ani, dar niciodata atat de creativ ca acum.

ce se poarta in 2015: accesorii din denim

Ce se poarta in 2015: denimul la putere!

Faimosul material a fost reinterpretat in fel si chip in ultimii 50 de ani. In primavara 2015 designerii au hotarat sa-l foloseasca in exces! Noi ti-am pregatit 4 piese de efect la care nu te-ai fi gandit ca pot fi realizate cu ajutorul detaliilor din denim!

1. Colierul declarativ

Clasicele perle, montate odinioara in bijuterii spectaculoase purtate de aristocrati, se transforma! Cu ajutorul denimului albastru perlele devin vedetele unui look elegant contemporan.

Realizate din denim, cu aplicatii realizate din pietre colorate si perle Swarosvki, accesoriile semnate Laura8 si Ileana Badiu sunt versatile si pot fi purtate intr-o varietate de tinute de zi sau de seara.

Recomandarea Ilenei Badiu: pentru evidentierea accesoriilor, alege nuante deschise (de preferinta alb) in compunerea tinutei.

Colier Laura8 & Ileana Badiu, 1080 lei. Colectia este disponibila in Victoria Gallery so online in magazinul laura8.com.