Expertii Pantone, compania care se ocupa cu studiul tendintelor cromatice, au ajuns la concluzia ca natura e cea mai buna inspiratie. Iata cele mai in voga culori in 2015 care vor influenta moda vestimentara, creatia de accesorii si designul interior.

culori in 2015

Top 5 culori in 2015

Primavara aceasta nu ne surprinde cu o paleta de nuante exuberante, ci cu o serie de tonuri odihnitoare, inspirate din natura. De unde aceasta moda calma si relaxata care pare sa ocoleasca excesele?

Directorul companiei Pantone Inc, Leatrice Eiseman – insotutie care da trendurile de culoare nu doar in moda  –  spune ca cele mai trendy culori in 2015 se aliniaza necesitatilor din viata noastra. Intr-o epoca in care suntem dependenti de tehnologie si viata noastra se desfasoara in jurul celor mai cool gadgeturi la care sunt conectati non stop, natura vine ca o solutie salvatoare. In concluzie, cromatica primaverii ne ofera un refugiu linistitor.

Pentru a depista eficient culorile sezonului, ti-am facut si o lista de shopping cu piese ce combina noile tendinte din moda 2015, atat cromatic, cat si in ceea ce priveste designul!

1. Toasted almond

Aceasta nuanta oscileaza intre gri si bej, este un ton natural si usor de combinat cu celelalte culori care se poarta in 2015.

Recomandarea Pantone: mixeaza aceasta nuanta cu mov lavanda.

Geaca de piele Zara, 599.90 lei