Cele mai hip piese ale sezonului, adoratele cizme peste genunchi, au parte de o revenire spectaculoasa! Daca ai impresia le pot purta doar femeile cu picioare interminabile, ca Julia Roberts in filmul Pretty Woman, te inseli. Noi iti spunem cum sa alegi tocul potrivit cu silueta ta si ce avantaje iti aduce fiecare model.

cizme peste genunchi toc cui

Cizme peste genunchi cu toc cui

Inainte de orice, trebuie sa recunoastem ca noile obiecte ale dorintei sunt… provocatoare! Nu sunt usor de combinat in tinute de sezon. Sunt mai scumpe decat alte modele de cizme si mult mai greu de gasit in magazine. Dar avantajul lor e ca flateaza orice silueta. Da, ai auzit bine! Minionele, femeile cu forme, sau chiar cele cu siluete atletice sunt avantajate de noile modele de cizme peste genunchi.

Iata care este secretul: alegerea corespunzatoare a dimensiunii si formei tocului! In plus, iti mai dau un pont: alege cizme peste genunchi negre, din piele intoarsa, pentru a spori efectul de subtiere si alungire a picioarelor!

Cizmele cu toc cui si varful ascutit au exact acelasi efect asupra siluetei ca si pantofii stilettos: picioare lungi, de top model! Tocmai de aceea sunt alegerea perfecta pentru minione. Asta nu inseamna ca daca ai alt tip de silueta nu poti sa le porti. Doar ca trebuie sa acorzi o atentie sporita tinutelor in care vrei sa le integrezi.