“Moda trece, stilul ramane” spunea Coco Chanel odinioara. La fel si pasiunea femeilor pentru bijuterii. Dar am putea oare sa tinem pasul cu trendurile momentului fara a cheltui sume exorbitante? Stilistii recomanda: alege coliere ieftine care arata spectaculos. Iata 5 modele sub 50 de lei de care ne-am indragostit!

coliere ieftine
Modele de coliere ieftine de care ne-am indragostit

Coliere ieftine si trendy sub 50 lei

Moda gadgeturilor smart s-a extins si in zona accesoriilor statement! De ce sa nu purtam bijuterii inteligente care, in ciuda pretului relativ mic, reusesc sa ne scoata din impasuri vestimentare majore? Noi am luat foarte in serios aceasta provocare. Dupa o selectie riguroasa am descoperit o multime de coliere ieftine, intre 18 si 50 lei, care sunt foarte cool si arata senzational.

Experimenteaza! Transforma-ti look-ul obisnuit intr-o aparitie de impact. Foloseste mici accente de stil pentru mari victorii fashion.

Colier ieftine din plexi

Colierele ieftine realizate din Perspex, un material inovator folosit in designul contemporan, sunt preferatele fashionistelor avangardiste.

Tips:  o tinuta simpla, compusa dintr-o pereche de jeansi si un t-shirt alb are nevoie de un upgrade? Colierele din plastic in nuante electrice sunt de impact!

Topshop, 5 lire, topshop.com