combinatii cromatice

Te-ai plictisit de clasicele combinatii cromatice alb-negru? Condimenteaza-ti look-ul cu asocieri de nuante electrizante: ciclam, oranj si albastru. Tinuta de street style purtata de top modelul Gigi Hadid e inspiratia zilei!

Podiumurile de moda pentru sezonul in curs sunt mult mai colorate decat ne-am fi asteptat. Paleta cromatica la moda oscileaza intre culori fondante sau pasteluri diafane si combinatii puternice, in tonuri fresh de primavara.

Imita un look de top model! Alege haine accesibile si accesorii de calitate!

Pana si top modelul Gigi Hadid, o fana a tinutelor albe (vezi salopeta Rhea Costa pe care a purtat-o in timpul Saptamanii Modei de la New York) sau negre (are o intreaga colectie de jachete biker si cape elegante all black), a inceput sa poarte combinatii cromatice vibrante.

Alaturarea dintre tonurile de oranj luminos, negru dramatic, bleu ciel si superbul ciclam este spectaculoasa. Noi iti propunem mixul ideal pentru o tinuta moderna creata cu ajutorul contrastelor.

Combinatii cromatice inspirate de Gigi Hadid

combinatii cromatice

1. Pantalonii pana ciclam

combinatii cromatice
Pantaloni Asos, 23.57 eur, asos.com

2. Pantofi stiletto bleu ciel

combinatii cromatice
Stilettos Asos, 41 eur, asos.com

3. Geanta de piele oranj

geanta di manolo
Geanta DiManolo, Victoria Gallery

 4. Top cu detalii de piele eco

top negru
Top din bumbac si piele eco, Pure Love, 94.90 lei, shop.andreearaicu.ro

5. Ochelari de soare cu lentile colorate

ochelari de soare
Ochelari de soare Zara, 69.90 lei, zara.com

Descopera si alte combinatii cromatice preferate de femeile elegante! Daca nu esti adepta culorilor tari, avem cateva solutii de stil alternative si super avantajoase pentru tine!

Foto deschidere: Gigi Hadid/Guliver.