Acum este momentul potrivit sa dam startul pregatirilor estivale! Pe langa cateva piese noi in garderoba mai trebuie sa avem grija si de felul in care aratam. Iata 5 costume de baie dintr-o singura piesa care speram sa te motiveze sa mergi regulat la piscina. Rezultatul: o aparitie super trendy si un corp de invidiat!

costume de baie dintr-o singura piesa femeie
Costume de baie dintr-o singura piesa care sunt ideale pentru piscina

Costume de baie dintr-o singura piesa

Astfel de costume de baie dintr-o singura piesa sunt vedetele noului sezon! Ele nu doar ca au revolutionat moda la inceputul secolului XX, ci au stranit un adevarat scandal! Iata povestea:

Annette Kellerman a fost o inotatoare australiana profesionista, actrita, scriitoare si avocata costumelor de inot feminine. Ei ii datoram faptul ca azi purtam costume de baie! Istoria modei consemneaza ca in 1907 ea a fost acuzata (si arestata ulterior) pentru aparitia pe plaja din Boston intr-un costum de baie dintr-o singura piesa, care dezgolea bratele, picioarele, aratand un trup voluptuos.

Pe catwalk-ul de la Miami Fashion Week s-au prezentat colectiile Swim pentru vara 2015. Vor fi in trend costume de baie dintr-o singura piesa foarte decoltate (in stilul celui din imagine), bikini cu talie incredibil de joasa, bustiere cu linie sport si enorm de multe imprimeuri florale colorate. Pentru acest inceput de sezon ti-am pregatit o selectie de costume de baie dintr-o singura piesa trendy. Iata cum sa le alegi corect in functie de silueta!

Cand porti costume de baie dintr-o singura piesa in stilul anilor ’90: doar daca ai o silueta tonifiata, coapse fine si decolteu care nu necesita sustinere speciala. Atuul acestor piese cu decupaj adanc pe coapse: alungirea siluetei. Tocmai de aceea sunt ideale si pentru minione.

Costum de baie Kore Swim, 952 lei, nastygal.com

Foto: nastygal.com