cum porti negru

Bazeaza-te pe una dintre cele mai sic si clasice nuante din moda daca vrei sa te faci remarcata in noul an universitar. Despre cum porti negru in combinatii cool, dar si de ce mai trebuie sa tii cont, pe langa haine, iti spunem in urmatorul curs de stil!

Atunci cand vine vorba de shopping studentele sunt, fara indoiala, clientele ideale. Stiu exact ce vor si ce anume sunt dispuse sa abordeze. Chiar si atunci cand au prejudecati in legatura cu un anumit stil vestimentar sau o anumita piesa sunt dornice sa incerce imposibilul.

Energia si dorinta de a testa lucruri noi sunt pur si simplu debordante. Iar ultima data cand am facut shopping cu o clienta care, atunci cand am intrebat-o cu ce se ocupa, mi-a raspuns zambitoare “Pai, sunt studenta. Nu stiu daca e o ocupatie…” am dezbatut unul din subiectele mele preferate – cum porti negru.

Curs de stil dedicat studentelor istete si trendy

cum porti negru
Jeans HM, 159 lei, jacheta biker Mango, 390 lei, tricou Zara, 30 lei, pantofi Zara, 199 lei, rucsac Asos, 54 euro, asos.com.

Cred in continuare ca o tinuta neagra poate face minuni in aproape orice imprejurari. De asemenea, contrar unei opinii relativ generale, mai cred ca negrul este cea mai potrivita nuanta pentru o tinuta young & fresh.

Cum porti negru in noul an universitar? Cu multa atitudine!

Curs de stil – lectia 1: evita piesele clasice

Un sfat pe care in general il gasesc ca fiind absurd. Cu toate astea, cand vine vorba de perioada studentiei cred ca tot ce este clasic ar trebui sa stea pus deoparte. Cum sa porti negru? Abordand cat mai multe piese puternice. Jachetele biker si blugii rupti vor fi mereu un exemplu ideal.

Curs de stil – lectia 2: fii comoda

Cand vine vorba de genti, schimba-le pe rucsacuri sic din piele. Desi cel mai probabil toata bibliografia cursurilor tale se afla pe o tableta, un rucsac potrivit iti va oferi acea atitudine imbatabila si, una peste alta, este incredibil de comod.

Curs de stil – lectia 3: uita de prejudecati

In ceea ce priveste incaltamintea banala, inlocuieste-o cu pantofi masculini sau sport. Si poarta tricouri! Nu ai nevoie de camasi sau tocuri pentru a demonstra ca esti o studenta serioasa gata sa devina profesionista convinsa. Atitudinea se va ocupa de asta in locul tau.

Tinand cont de toate acestea afla cum te poti face remarcata intr-o tinuta neagra. Te poti inspira din moda anilor ’90 sau poti evita cu desavarsire pantalonii.

Foto: zara.com, mango.com, asos.com, hm.com.