garderoba de toamna

Sigur ca iubim brandul Zara, nu exista niciun motiv sa nu fim cucerite de haine super trendy la preturi avantajoase. Asa ca e momentul sa ne gandim inca de pe acum garderoba de toamna cu ajutorul catorva piese esentiale pe care ni le putem cumpara reduceri. 

Reducerile de sezon nu sunt doar un motiv de rasfat. Chiar te ajuta sa-ti pui la punct garderoba de toamna cu o investitie minima!

In ce piese e ideal sa investi: in haine si accesorii esentiale pentru a-ti completa garderoba perfecta sau in piese speciale, mai scumpe, care nu se demodeaza niciodata. Te poti abate de la aceasta regula pentru noi experimente fashion de abia dupa ce garderoba de toamna este pusa la punct si toate lucrurile nou achizitionate iti sunt utile.

Retine: e important sa economisesti bani si sa nu cazi in capcana de a cheltui sume considerabile pe haine si accesorii pe care nu le vei purta vreodata chiar daca iti plac foarte mult!

Garderoba de toamna in 5 pasi: piese must have

1. Pantaloni eleganti: culori pastel

garderoba de toamna
Pantaloni 89.90 lei redusi de la 199.90 lei, zara.com

2. Rochie din piele: 70’s style

rochie zara 79 lei
Rochie din piele eco 79.99 lei redusa de la 199.90 lei, zara.com

3. Fusta mini: materiale fluide

fusta zara 69 lei
Fusta clos 69.99 lei redusa de la 129.99 lei, zara.com

4. Camasa din denim: focus pe broderii

camasa din denim zara 69 lei
Camasa din denim 69.90 lei redusa de la 199.90 lei, zara.com

5. Top casual: influente army

top zara 29 lei
Top din bumbac 29.90 lei redus de la 129.90 lei, zara.com

Ti-am adus brandul Zara in atentie azi pentru ca stirea zilei in presa internationala de moda spune asa: Anna Wintour vrea sa invete de la Zara! In cea mai recenta sedinta Conde Nast, grupul care detine revistele Vogue, Glamour etc, Anna Wintour si-a declarat intentia de a vizita cartierul general al brandului din Catalunia.. Una dintre cele mai puternice perosnaje din lumea modei este uimita de viteza de reactie a brandului spaniol. Se stie ca Zara poate realiza si desface pe piata o colectie de haine super trendy la preturi avantajoase in mai putin de o luna!

Ne vom continua seria dedicata garderobei de toamna alaturi de alte branduri cool, fashionable si accesibile cat de curand!

Foto: zara.com