Cea mai recenta aparitie a Rihannei ne-a inspirat sa-ti deslusim secretul celor mai practice si trendy piese din garderoba sezonului, care pot fi purtate in orice imprejurare. Iata 5 geci de primavara adaptate stilurilor la moda. Toate in nuante de albastru!

geci de primavara albastre
Geci de primavara albastre

Geci de primavara pentru orice buget

Nu exista inceput de sezon fara sa ne dorim cel putin o jacheta din piele si una din denim in garderoba. Sunt piesele ideale in orice anotimp si le poti purta in tinute inspirate atat intr-o zi de primavara, cat si intr-o seara de vara mai racoroasa. Deci ce crezi ca au in comun cele mai trendy geci de primavara?

Raspunsul e simplu si ti-l oferim sub forma unei invitatii  la shopping: sunt adaptate tuturor stilurilor la moda, pot fi alese in functie de buget si au aceeasi culoare: albastru!

Cum sa porti nuante de albastru ca o fashionista veritabila

Cel mai mare atu al diverselor nuante de albastru este ca se potrivesc perfect brunetelor (Rihanna ne confirma!), blondelor si roscatelor deopotriva. Pentru a obtine maximum de efect, trebuie sa tii cont doar de cateva reguli de asocieri cromatice.

1. Renunta sa mai combini albastrul cu negru, cel putin in sezonul cald. Alege in schimb albul imaculat;

2. Poti purta mai multe tonuri de albastru in aceeasi tinuta. De exemplu, albastru denim cu bleu pastel si bleumarin;

3. Foloseste-te de puterea culorilor complementare! Albastrul este pus in valoare de mixurile indraznete cu portocaliu, verde, violet, marsala sau maro coniac.

Foto: Guliver.