look minimalist reduceri

Daca esti o fana inraita a pieselor uni afla pe ce trebuie sa mizezi toamna aceasta cand vine vorba de noul look minimalist. Pentru asta ti-am pregatit 5 piese Asos la reduceri care sa te inspire.

Inca de la inceputurile acestui trend fashion, marcat in anii 80 de piesele unisex create de Comme des Garcons iar apoi in anii ’90 de liniile simple si paleta cromatica neutra marca Calvin Klein, minimalismul a intrat si a iesit extrem de aplaudat din scena modei. Dupa valul de tendinte generat de stilul normcore a fost destul de clar pentru noi toti ca minimalismul se schimba, destul de paradoxal, chiar prin detaliile pe care le aduce de fiecare data in prim plan.

Noul look minimalist pune mai mult accentul pe detalii

Toamna aceasta actualizeaza-ti sectiunea intitulata “Minimalism” din garderoba personala inundand-o cu nuante neutre de maro si camel. Un look minimalist inseamna, la urma urmei, mai mult decat o pereche de pantaloni simpli si o camasa la fel de liniara. Este timpul sa pui accentul pe detaliile croiurilor cum ar fi incretiturile, nodurile, drapajele si suprapunerile de material. Ti-am pregatit 5 piese Asos de neratat la reduceri! Sunt ideale pentru alcatuirea unui look minimalist cu buget redus.

Piese in nuante de caramel la reduceri

 1. Rochie din piele intoarsa cu detalii metalice

reduceri
Rochie Asos, 60 euro redusa de la 120 euro, asos.com.

 2. Top innodat cu guler inalt

look minimalist reduceri
Top Asos, 8 euro redus de la 17 euro, asos.com.

3. Trenci cu spatele drapat

reduceri asos
Trenci Asos, 74 euro redus de la 106 euro, asos.com.

4. Pulover texturat cu guler inalt

reduceri pulover
Pulover Asos, 28 euro redus de la 56 euro, asos.com.

5. Botine peste glezna 

cizme reduceri
Botine din piele Cheap Monday, 57 euro reduse de la 120 euro, asos.com.

Noul look minimalist nu este singurul trend care isi are radacinile bine infipte in perioada anilor ’80 si care ar trebui sa faca ravagii in garderoba ta. Tinuta 80s de club este din nou in voga toamna aceasta! Reteta succesului, in acest caz, este una putin ma dificila, dar in final efortul va merita iar tu vei arata WOW.

Foto: asos.com.