Daca trebuie sa alegi niste cadouri de martisor sofisticate si pretioase, atunci avem pentru tine 3 sugestii trendy & sic! Bijuterii cu simboluri norocoase, pentru cele mai dragi femei din viata ta!

cadouri de martisor pandantive
Cadouri de martisor Serendipity by Andreea Raicu

Cadouri de martisor: 3 bijuterii de neuitat

Iata ce-si doresc femeile: sa arate intotdeauna bine, sa fie imbracate stylish, sa aiba o silueta de invidiat. In general, reusesc ce si-au propus si chiar mai mult de atat! Fashionistele cosmopolite ale zilelor noastre apreciaza calitatea. Nu fac shopping impulsiv, ci investesc in piese valoaroase care raman in garderoba sau in cutia de bijuterii pentru o viata. Iata de ce, cand vine vorba de cadouri de martisor, preferatele noastre sunt accesoriile pretioase. 

Cadouri de martisor: 1. Cercei lungi din aur

Designul bijuteriilor pretioase nu se schimba prea mult de-a lungul timpului. Astfel, o pereche de cercei din aur lungi pot fi purtati la orice tinuta pentru ca sunt eleganti si feminini. Ce este important e sa gasesti un model unic si discret, pe care cea pentru care il alegi sa-l poarte o viata.

Tips: ingerul este un simbol al sperantei, bunatatii, puritatii si are rol protector. El reprezinta, de asemenea, natura spirituala a fiintei.

Cercei din aur alb sau galben Serendipity by Andreea Raicu, 620 lei, disponibili online pe shop.andreearaicu.ro