masura pentru verighete inel

Exista bijuterii pe care le vei purta mereu cu dragoste si de care nu te vei desparti niciodata. Valoarea lor va creste in timp, putand fi transmise din generatie in generatie. Dar totul incepe de aici: masura pentru verighete si inele de logodna trebuie aleasa corect!

Ti-am pregatit un ghid simplu si rapid care te ajuta in 5 pasi sa-ti iei corect masura pentru verighete sau inelul de logodna. Iti recomandam sa faci asta la finalul zilei, cand degetele sunt de obicei usor umflate.

Risc: daca faci aceaste masuratori dimineata, e posibil ca bijuteria ulterior sa te stranga, sau chiar sa nu vina deloc.  Masura pentru verighete si inele se ia seara!

Masura pentru verighete si inele in 5 pasi

Pentru acuratete 100%, ia-ti masura pentru verighete exacta in magazinul de bijuterii!

1. Foloseste o bucata de ata lunga de aproximativ 8 cm, un marker si un metru de croitorie sau o rigla.

2. Ruleaza ata in jurul bazei degetului inelar, dar nu foarte strans, trebuie sa ai un “joc” care sa permita atei sa treaca peste cea mai lata parte a degetului.

3. Marcheaza punctul unde se suprapun unul peste altul capetele atei, adica exact locul in care se inchide cercul format in jurul degetului.

4. Scoate ata de pe deget si intinde-o perfect. Masoara de la capat pana la punctul marcat cu pixul si noteaza masura pentru verighete in milimetri.

5. Si cel mai important: o masura mai mare se poate micsora la bijutier, pe cand una mai mica, gresit aleasa, nu!

Foto deschidere: verigheta din noua colectie MOOGU Fine Jewellery – Marry Me?!, realizata din aur de 14 k, cu diamant de 0,2 ct, pret 3700 lei.

Bijuteriile MOOGU Contemporary Jewellery sunt disponibile pe comanda online pe www.molecule-f.com si www.moogushop.com.