Daca esti o iubitoare impatimita a accesoriilor, iti recomandam sa-ti alegi de la reduceri perechea de ochelari de soare care te va face fericita in 2015. Iti spunem ce modele sunt pe val si ce atuuri au. Si daca vrei mai multe perechi, ai cum sa te rasfeti pentru ca preturile sunt intre 20 si 100 de lei.

ochelari de soare rotunzi cu lentile colorate

Ochelari de soare cu rame si lentile colorate

Pentru o iubitoare de accesorii, o pereche de ochelari de soare nu e niciodata de ajuns. Vrem sa avem cate un model pentru fiecare tinuta preferata si sa-i schimbam pentru momente cat mai diverse – cand stam pe plaja, cand conducem sau cand ne plimbam prin oras.

Vestea buna e ca la reduceri putem sa ne cumparam cate perechi avem chef! E drept ca nu toate lentilele ochelarilor de soare disponibili la preturi foarte mici sunt de buna calitate. Dar daca nu ne propunem sa-i purtam pentru a ne apara de un soare torid, ci doar pentru a ne accesoriza un outfit, nu trebuie sa ne facem probleme. Iar 2015 vine cu ochelari de soare care chiar ca nu trec neobservati!

Daca vrei sa-i folosesti pentru a te proteja la modul cel mai serios de razele UV, nu doar pentru a da un aer cool unui outfit, atunci trebuie sa stii exact ce calitati trebuie sa intruneasca acei ochelari de soare

Retro style

Rotunzi: aceasta este una dintre formele care se bucura de un succes enorm si in 2015. Daca mixezi forma cu un alt trend care va fi important anul acesta – culoarea ramelor si a lentilelor – obtii modelul perfect pentru o garderoba cu elemente inspirate din moda anilor ’60-’70.

Cui se potrivesc: persoanelor cu fata patrata – deci cu un contur mai pronuntat, cu maxilarele mai proeminente si tamplele late. Ramele rotunde si de dimensiuni medii au calitatea de a indulci trasaturile.

Ochelari de soare & other stories, www.stories.com, 12 euro