Nu mai e nevoie sa probezi o sumedenie de rame pana sa-ti gasesti modelul de ochelari mult visat. In acest sezon ai nevoie doar de o pereche de ochelari de soare rotunzi, de maxim efect! Fashionistele internationale nu se despart de ei. Te tenteaza?

ochelari de soare rotunzi femeie
Cum sa porti ochelari de soare rotunzi ca sa fii mereu la moda

Ochelari de soare rotunzi – Ce model prefera Chiara Ferragni

Am fost obisnuite multa vreme sa ne alegem ochelarii in primul rand dupa forma fetei. Acest lucru ramane valabil si azi pentru diverse modele (cat-eye sau Aviator), dar tendintele verii 2015 vin in ajutorul nostru cu o solutie de nerefuzat. Eternii ochelari de soare rotunzi s-au reinventat! Inspirati din moda retro-hippie a anilor ’70, acum vin intr-o varianta supradimensionata care avantajeaza toate tipologiile.

Ai fata patrata, ovala, in forma de inima sau diamant? Testeaza noii ochelari de soare rotunzi. Ti se vor potrivi perfect!

Chiara Ferragni, fondatoarea blogului The Blonde Salad, nu este degeaba considerata una dintre cele mai stylish fashioniste din lume. Plus, este primul blogger fashion care a aparut vreodata pe coperta revistei Vogue! Daca ea a ales sa dea startul noului sezon estival accesorizata cu o pereche de ochelari de soare rotunzi Dita Freebird, ai deja un motiv sa nu-i ocolesti nici tu!

In continuare vei descoperi o selectie de modele in trend adaptabile oricarui buget. Enjoy!

Foto: Instagram @chiaraferragni