pantaloni cu talie inalta

O pereche potrivita de pantaloni cu talie inalta te poate avantaja toamna aceasta din toate punctele de vedere. Cu toate astea, daca ii abordezi gresit asta se poate schimba. Afla unde si cum ii poti purta.

O pereche de pantaloni cu talie inalta poate fi una dintre cele mai avantajoase piese pe care le poti avea. Iti subliniaza talia, iti mascheaza soldurile si alungesc picioarele punandu-ti silueta intr-o lumina favorabila in aproape orice tip de tinuta. De asemenea te poti baza pe aceeasi pereche si pentru o tinuta de zi, in timpul unei saptamani ocupate, si pentru una de party, in timpul weekendului.

pantaloni-cu-talie-inalta
Pantaloni Asos, 52 euro, asos.com.

Cu toate astea, o pereche de pantaloni cu talie inalta te poate dezavantaja la fel de mult cum iti poate pune in valoare silueta. Si, mai mult decat atat, te poate plictisi daca ii porti in exces.

 Unde si cum sa porti o pereche de pantaloni cu talie inalta:

1. La birou

Pro: pantalonii cu talie inalta si croiala lejera sunt deja general acceptati ca fiind o parte din uniforma corporatistelor. Desi sunt austeri si cat se poate de seriosi, sunt mai mult decat ideali pentru un look minimalist si atent proportionat. Poarta-i cu pulovere, camasi si malete slim fit.

Contra: tinuta de birou este oricum una deosebit de stricta.  Nu te limita si mai mult purtand acelasi model de pantaloni la nesfarsit.

pantaloni-cu-talie-inalta
Pantaloni Zara, 299 lei, zara.com.

2. Intr-o tinuta de zi

Pro: adopta pantalonii cu talie inalta in combinatii minimaliste pentru o tinuta de zi. Daca simti, totusi, nevoia de a adauga mai multe detalii tinutei bazeaza-te pe accesorii in acelasi stil. Poti inlocui sneakersii, daca esti dispusa sa renunti la confort, cu pantofi cu toc.

Contra: nu ii purta niciodata pe cei cu croi lejer impreuna cu bocanci masivi sau botine cu talpa groasa.

pantaloni cu talie inalta
Pantaloni Asos, 74 euro, asos.com.

3. La o petrecere

Pro: opteaza pentru o pereche de pantaloni cu talie inalta cu un design neobisnuit pentru o tinuta care te ajuta sa intorci toate privirile de la petrecerea la care mergi.

Contra: in general, ce mai potriviti pantaloni cu talie inalta pentru o petrecere importanta sunt cei din materiale pretentioase si dificile. Deci tine cont de tipul petrecerii si de locul in care se desfasoara si daca esti dispusa sa iti risti o piesa din garderoba sau nu.

pantaloni cu talie inalta
Pantaloni Asos, 44 euro, asos.com.

Afla ce alti pantaloni ti se mai potrivesc toamna aceasta. Pantalonii din piele  te pot face sa arati ca o diva sau ca un rock star in plina glorie daca ii porti cum trebuie, iar noi iti spunem cum poti face asta.

Foto: asos.com, zara.com.