Tinuta office ne e adesea ruinata in zilele ploioase. Asa ca, oricat ar parea de neadecvata codului business, avem nevoie de pelerine de ploaie. Am studiat prognoza meteo si stim ca ploile capricioase de primavara sunt foarte aproape. Asa ca iti recomandam 3 modele pentru stiluri diferite, cu tot cu sugestiile de styling, ca sa fii pregatita inca de la primii stropi.

pelerine de ploaie design modern
Pelerine de ploaie cu design modern

Pelerine de ploaie – Cum le alegi

O femeie care iubeste moda si vrea sa fie tot timpul in tendinte nu trebuie sa lase nici macar alegerea unor pelerine de ploaie la voia intamplarii. Si, din fericire, shopurile online au deja o oferta interesanta pentru cele care vor sa-si pregateasca garderoba de primavara capricioasa.

La ce sa fii atenta: Mai ales daca imbraci zilnic o tinuta office, n-ar trebui sa neglijezi croiala, culoarea si calitatea materialului din care sunt facute aceste pelerine de ploaie. Per ansamblu, outfitul are nevoie de o linie eleganta pentru a ramane in limitele dress-code-ului business.

Partea cea mai buna: Astfel de pelerine de ploaie nu sunt doar functionale, ci si foarte proaspete in trendintele 2015. Asa ca le vei putea purta in orice combinatie. Nu uita, albul e noul negru in acest sezon!

Pelerina de ploaie Zara, 299,99 Lei