Ai o zi aglomerata la birou si seara trebuie sa ajungi direct la un cocktail party? Sau esti intr-o deplasare de afaceri cu un bagaj mic care sa contina si tinute office si tinute de seara mai elegante? O rochie sacou este solutia salvatoare! Iata 2 idei care o transforma instant exact cum iti doresti.

rochie sacou femeie
O rochie sacou este solutia salvatoare daca nu ai prea mult timp la dispozitie

Rochie sacou: o piesa versatila!

Am avut ocazia sa discut cu foarte multe femei de cariera despre stil personal, moda si trenduri. Si de fiecare data exista o intrebare care se repeta mereu, o dilema pe care toate o au in comun: “cum sa ma imbrac pentru a arata impecabil de dimineata pana seara?”. Unul dintre raspunsuri este: “Incearca o rochie sacou!“.

Este adevarat, provocarea femeilor moderne e sa arate bine in timp record. In plus, investitiile sunt in piese inteligente, de calitate, care pot fi purtate in cele mai diverse ocazii.

Daca ai o zi aglomerata la birou si seara trebuie sa ajungi direct la un cocktail party, sau daca esti intr-o deplasare de afaceri si bagajul e mic, iata o solutie salvatoare:

O rochie sacou din colectia Simplicity by Andreea Raicu este o piesa ideala pentru femeile cu un stil clasic si poate fi integrata atat in tinute office, cat si in tinute elegante de seara. Linia simpla, cambrata pe talie, cu o croiala inspirata de sacoul tuxedo masculin este in avantajul tuturor tipurilor de silueta.

Marele atu: poate fi purtata atat inchisa in cele 5 capse, cat si descheiata, ca un sacou, peste o alta tinuta!

Rochie Simplicity by Andreea Raicu, 330 lei, disponibila pe shop.andreearaicu.ro

Colaj: Irina Cucu