Indiferent daca sunt lungi, midi sau mini, noile rochii de vara pun in valoare silueta intr-un mod sofisticat. Atuul forte al celor 3 modele in tendintele 2015 este ca trupul feminin se simte mai degraba contemplat decat expus .

rochii de vara rochie lunga
Rochii de vara. O rochie lunga H&M Conscious Exclusive este perfecta pentru zilele calduroase de vara in care vrei sa te simti usoara ca un fulg

Rochii de vara lungi: cum le porti ca un star

Ghidul nostru de styling cuprinde 3 modele diferite de rochii de vara care marcheaza fidel tendintele sezonului: fluiditatea, feminitatea si transparentele discrete. Foloseste aceste repere atunci cand mergi la shopping! Daca ai invatat deja regulile care te ajuta sa-ti construiesti garderoba perfecta, misiunea ta se va usura considerabil.

Primul model de rochii de vara pe care-l aducem in atentie este purtat de Olivia Wilde, imaginea noii colectii H&M Conscious Exclusive. Colectia de anul acesta se inspira din toate colturile lumii si pune accentul pe versatilitatea rochiei. Una dintre cele mai frumoase rochii de vara este cea lunga, fara maneci, cu o croiala ampla. Este realizata din in si matase ecologice iar imprimeul cu pasari stilizate este desenat manual.

„Ador colectia H&M Conscious Exclusive, atat pentru aspectul pieselor, cat si pentru latura sa etica. Asa ar trebui sa fie moda in general: un stil extraordinar si in mod natural, mai sustenabila,” afirma actrita Olivia Wilde.

Rochie H&M Conscious Exclusive, 199 eur. Colectia va fi lansata in magazine incepand din 16 aprilie.