rochii pentru halloween

Daca esti in cautarea unui costum de Halloween perfect, iata cateva alternative fabuloase! Cea mai simpla solutie este sa-ti transformi rochiile de seara in rochii pentru Halloween si sa te pui in pielea unor super eroine!

Costumele de Halloween sunt printre cele mai dificile tinute de realizat, chiar si pentru o fashionista. Asta poate fi chiar frustrant uneori. Ei bine, afla ca nu trebuie sa iti cauti costumul de Halloween acompaniata de acelasi stres ca atunci cand ti-ai cauta rochia de mireasa. Tot de ce ai nevoie este putina imaginatie si cateva rochii pentru Halloween perfecte.

rochii pentru halloween
Rochie Asos, 85 euro, asos.com.

Spre marea mea surprindere, am gasit cele mai multe idei de costume de Halloween in magazinul online Asos. De ce? Pentru ca, la fel ca si in multe alte momente din viata, si de Halloween ai nevoie doar de o rochie impecabila. Astfel, rochiile de seara devin rochii pentru Halloween daca interpretezi personajul potrivit. Iata cateva dintre ele:

Rochii pentru Halloween care te transforma in super eroine:

Bond Girl

Cred ca este unul dintre cele mai simple, usor de abordat si de succes personaje de Halloween pe care le poate alege o fashionista. Ai nevoie doar de o rochie fara cusur in care l-ai cuceri cu brio pe James Bond intr-o noapte de iarna la Moscova. Desigur, nu va fi atat de evident cine esti ca atunci cand te vei imbraca in vrajitoare. Dar iti garantez ca vei savura expresia de pe chipul celui care te-a intrebat ce personaj esti mai exact, iar tu i-ai raspuns “Bond Girl!”.

rochii pentru halloween
Rochie Asos, 125 euro, asos.com.

Pe urmele lui Gatsby

Celor care vor sa se puna pielea unui personaj din tumultosii ani ’20 nu le recomand sa adopte un costum fidel in totalitate perioadei respective. Cateva materiale usoare si paiete asezate in linii de inspiratie art deco vor face o treaba mult mai buna.  Poseta pretioasa si porttigaretul sunt optionale, dar extrem de savuroase daca te hotarasti sa le incluzi in tinuta.

rochii pentru halloween
Rochie Asos, 242 euro, asos.com.

Bad, bad, bad girl!

Daca nu te-ai regasit niciodata in postura unor personaje precum Holly Colightly, jucata de Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s, ci mai degraba in cea de fata rea si rebela, atunci cu siguranta te vei distra de Halloween. O rochie din piele cu bretele de salopeta ar trebui sa imite destul de bine uniforma oricarui personaj negativ din filme. Nu mai ramane decat sa adaugi pe ambele maini cateva tatuaje retro sau gotice semipermanente .

rochii pentru halloween
Rochie Asos, 64 euro, asos.com.

Evita personajele de Halloween ultra uzitate si adopta, in schimb, unele autentice. Noi iti propunem cateva inspirate din filmele si serialele Hollywoodiene.

Foto: Asos.