Obligatoriu intr-o garderoba stilata, un sacou feminin tip tuxedo a ramas mereu in atentia designerilor si a femeilor cu adevarat elegante. Inspirate de noua colectia PNK casual va deconspiram atuurile acestei piese iconice pe care toate fashionistele din oras si-o doresc in primavara 2015.

sacou feminin femeie
Un sacou feminin pe care toate femeile interesate de moda vor sa il aiba in garderoba. Il poti purta in tinute smart casual, la birou, dar si seara, peste o rochie inedita

Un sacou feminin tip tuxedo

Lansarea noii colectii PNK Casual primavara-vara 2015 a fost un motiv serios de discutie pentru toate fashionistele din oras. Majoritatea dintre ele (vorbim aici de stilisti, fashion editori sau super girls pasionate de moda) au pe lista de dorinte o piesa must-have, indispensabila din garderoba actuala: un sacou feminin.

Trendul imprumutat din garderoba masculina, lansat de Yves Saint Laurent in 1966, revine intr-o formula senzuala si relaxata in acest sezon. PNK casual ne propune un sacou feminin tip tuxedo in doua variante sic: pastel si negru clasic.

Poti purta un sacou feminin in combinatii de zi si de seara: indiferent de celelalte piese cu ajutorul carora iti compui tinuta, un sacou feminin de tip tuxedo va aduce un plus de rafinament look-ului tau. Poate fi purtat de femeile de orice varsta, in combinatii smart casual de zi (la birou, de exemplu) sau elegante (cu rochii lungi de seara, piese feminine boho-sic sau in tinute provocatoare, direct pe piele).

Sacou din lana, 799 lei, disponibil in reteaua magazinelor PNK casual si online pe pnkcasual.com.