Piesele de lenjerie intima nevazute, pe care le ascunzi sub hainele obisnuite, iti pot transforma instant starea de spirit. Da, vorbim de alt fel de tinute pentru Valentine’s Day! Cele sexy, pe care visezi sa le porti macar din cand in cand. Noaptea romantica ce se apropie e momentul cel mai bun!

tinute pentru valentine's day corset rosu
Cele mai frumoase tinute pentru Valentine’s Day cu care poti impresiona persoana iubita

Top 3 tinute pentru Valentine’s Day

Noile obiecte ale dorintei din garderoba secreta a divelor sunt piesele speciale de lenjerie intima. Desi poate nu te-ai gandit, ele pot fi o alternativa sofisticata la clasicele tinute pentru Valentine’s Day pe care le-ai purtat in anii din urma. Desigur, asta daca iti propui o noapte romantica.

De ce sunt mai seducatoare ca niciodata? Pentru ca s-au aliniat tendintelor din moda si, in plus, sunt lucrate cu o atentie deosebita pentru detalii.

Daca esti in cautarea unor surprize pentru o noapte romantica, lasa-te ispitita de alt fel de tinute sexy. Stim ca, macar din cand in cand, iti doresti o aparitie hot! Iar noaptea de Valentine’s e cel mai bun moment sa-ti faci cadou, tie si iubitului tau, o lenjerie speciala.

1. Tinute pentru Valentine’s Day – Corsetul provocator

Corset cu portjarier Victoria’s Secret, 88 $, victoriassecrete.com