Prezentarile designerilor si moda strazii te incurajeaza in acest sezon sa scoti la iveala diva din tine! Turbanul devine astfel cel mai dorit accesoriu in primavara 2015. Ti-am selectat cele mai extravagante modele pe care le poti purta de dimineata pana seara.

turbanul femeie
Turbanul e un accesoriu sic ce te transforma intr-un trend setter

Turbanul – Anotimpul extravagantelor

O schimbare de look este ceea ce ne dorim la fiecare inceput de sezon. Moda primaverii 2015 propune o varianta sic de accesorizare care te transforma instant! Indiferent de stilul pe care-l ai, turbanul iti poate completa inspirat tinuta. Indiferent daca vorbim de outfituri casual din denim, sau rochii de seara glamour.

Poti avea cat de multe in garderoba, turbanele sunt valabile in orice anotimp si in diverse ocazii. Cu atat mai mult vara, cand iti poti face si singura, sau cu ajutorul unei croitorese pricepute, turbane speciale pentru fiecare tinuta.

Dar tocmai pentru ca acest trend este nou si necesita putin curaj, nu e tocmai usor sa gasesti un turban atunci cand pornesti la shopping. Magazinele online in schimb, au o oferta diversa si versatila. Iata cele mai frumoase modele care ne-au tentat!

Foto: Ulyana Sergeenko/ Guliver.