Special pentru Ziua Indragostitilor, Andreea Raicu a lansat noua serie de tricouri “In the mood for love” din colectia TSSSHIRT. Provocarea nu e alegerea modelului preferat (avem deja 5 t-shirturi cu mesaje irezistibile), ci in ce combinatii vestimentare sa le purtam pentru a avea o aparitie sic in orice imprejurare. Iti oferim o sesiune rapida de styling care sa te inspire!

tricouri valentines day

5 tricouri de senzatie = 5 tinute ultra sic

Cum in aceasta luna nu putem rezista tentatiei de a purta tricouri cu mesaje de dragoste, ne-am hotarat sa-ti usuram cautarile pentru tinuta perfecta de Valentine’s Day. Cele 5 modele TSSSHIRT by Andreea Raicu au o croiala relaxata si o grafica cool care iti permit cele mai diverse combinatii vestimentare.

Ah, si sa nu uitam declaratiile irezistibile purtate la vedere: In the mood for love; Addicted to love; Would you be my FUN-tasy?; Love makes you fly; Love, In love, Really in love.  Tu ce alegi?

1. TSSSHIRT Addicted to love

Unde: party la prieteni;

Cu ce il porti: cu o pereche de pantaloni din piele cu pense, suficient de confortabili si lejeri pe corp;

Tips: geanta cu bareta lunga se poate transforma oricand intr-un plic! Asta in cazul in care vreti sa va continuati petrecerea in oras.

TSSSHIRT by Andreea Raicu, 150 lei, shop.andreearaicu.ro

Pantaloni din piele eco Pure Love, shop.andreearaicu.ro

Geanta postas Pure Love, shop.andreearaicu.ro

Colaje: Irina Cucu.