ultimele reduceri

Foloseste-te de contrastul alb-negru in combinatii simple si accesibile pentru a-ti asigura o trecere cat mai usoara de la garderoba de vara la cea de toamna. Aceste 5 piese monocrome pe care le vei gasi la ultimele reduceri te ajuta sa faci tranzitia intre sezoane cat mai usor si echilibrat!

Cand vine vorba de contrastul alb-negru un singur cuvant il poate descrie pe deplin: eleganta. In aproape orice combinatii, cantitati, stiluri si imprejurari cele doua nonculori iti vor oferi o nota de rafinament. Nu trebuie decat sa o exploatezi la maxim!

Iar pentru o tranzitie catre toamna 2015, cat mai sigura si digerabila, noi credem ca folosirea contrastului alb-negru in tinute monocrome, accesorizate smart, este obligatorie. La fel ca o sesiune de smart shopping la ultimele reduceri de sezon!

Nu uita: daca iti alcatuiesti un look minimalist nu inseamna ca nu poti supraincarca tinuta. Nu iti recomandam sa suprapui piese in prea multe straturi. In general, o camasa simpla si un caftan sunt suficiente. Apoi, ar trebui sa stii ca minimalismul nu inseamna mai nimic astazi fara un mic twist de styling. Te poti orienta catre o serie de accesorii sau elemente sport. Noi iti sugeram sa incerci cu incredere o pereche de sandale cu platforme generoase, atata timp cat vremea iti va mai permite.

Ultimele reduceri Mango: piese alb-negru pentru un look minimalist

1. Pantaloni cu croi larg

ultimele reduceri mango pantaloni
Pantaloni largi 69 lei, redusi de la 189 lei, Mango

2. Bluza lunga texturata

reduceri mango bluza
Bluza lunga texturata 69 lei, redusa de la 149 lei, Mango

3. Caftan cu franjuri

reduceri mango caftan
Caftan cu franjuri 99 lei, redus de la 349 lei, Mango

4. Fusta mini petrecuta

reduceri mango fusta mini
Fusta mini petrecuta 79 lei, redusa de la 169 lei, Mango

5. Sandale cu platforma

reduceri mango sandale
Sandale cu platforma 169 lei, reduse de la 249 lei, Mango

Ultimele reduceri de sezon nu sunt doar un motiv de rasfat. Chiar te ajuta sa-ti pui la punct garderoba de toamna cu o investitie minima! Serialul nostru desicat fashionistelor istete continua! Iata 5 piese Zara sub 100 lei care sunt la fel de trendy si, desigur, accesibile!

Foto: Mango.