shopping online

Daca abia incepi sa te familiarizezi cu conceptul de shooping online afla care sunt costurile de transport si politica de returnare ale celor mai populare magazine online.

O sesiune de shopping online este fara indoiala mult mai putin obositoare decat una traditionala. Cu toate acestea o multime de pasionate de moda sunt inca sceptice cand vine vorba de a-si comanda cateva piese din magazinele virtuale. “Ce fac daca nu mi se potriveste?” este cea mai des intalnita intrebare si tocmai din aceasta cauza majoritatea siteurilor de shopping online si-au imbunatatit politica de transport si returnare.

shopping online
Rochie Nasty Gal, 532 lei, nastygal.com, rochie Mango, 199 lei, mango.com, rochie Asos, 55 euro, asos.com, rochie Zara, 169 lei, zara.com.

Ti-am pregatit o lista de patru magazine online, in care vei gasi tot de ce ai nevoie, si costurile lor de transport precum si politica de returnare.

Fa shopping online daca vrei sa scapi de stresul sesiunilor de cumparaturi traditionale.

1. Zara.com

La fel ca la majoritatea siteurilor ce apartin brandurilor de mass market, Zara.com nu percepe taxa de transport pentru livrarea comenzii intr-unul din magazinele sale fizice. Livrarea in magazin se va face intr-o perioada de la 4 la 6 zile lucratoare. Daca alegi ca produsele sa iti fie livrate la domiciliu va trebui sa platesti o taxa de 19,00 lei pentru regimul de livrare standard (intre 3 si 4 zile) si 49,00 lei pentru regimul express (intre 2 si 3 zile).

Returnarea comenzii este gratuita, dar trebuie efectuata in 14 zile de la primirea coletului. Iti vei recupera investitia imediat dupa returnare prin acelasi serviciu de plata folosit initial: Visa sau Mastercard.

2. Mango.com

Livrarea comenzii intr-unul din magazinele fizice este gratuita (intre 5 si 15 zile lucratoare). Livrarea la domiciliu te va costa 29,00 lei in regimul standarad (intre 4 si 7 zile lucratoare) si 49,00 de lei in regimul express (in 48 de ore). Poti efectua plata cu Visa, Visa Electron sau MasterCard, prin ramburs sau prin transfer bancar.

Returnarea comenzii prin posta nu este gratuita si trebuie efectuata in 30 de zile de la primira coletului. Iti vei recupera investitia intre 3 si 12 zile lucratoare de la sosirea returului in depozit.

3. Asos.com

Avand in vedere ca nu exista magazine Asos prin preajma vei fi nevoita sa iti comanzi piesele favorite exclusiv la domiciliu. Pentru comenzi in regim standard, cu valoare mai mare de 30 de euro, livrarea va fi gratuita si se va face in termen de 9 zile lucratoare, in caz contrar vei fi nevoita sa platesti o taxta de livrare in valoare de 3 euro.  Pentru comenzile facute in regim express taxa de transport este de 14 euro, iar livrarea se va face in termen de 4 zile lucratoare.

Returnarea comenzii este gratuita si trebuie efectuata in 30 de zile de la primirea coletului. Iti vei recupera investitia imediat dupa ce returul va ajunge la destinatie.

4. Nastygal.com

In regim standard taxa de transport este de 40 de dolari (intre 2 si 4 saptamani), iar in cel express taxa este de 80 de dolari (intre 2 si 3 zile lucratoare). 

Returnarea comenzii nu este gratuita si trebuie efectuata in 30 de zile de la data plasarii comenzii.
Afla cum poti face shopping online cat mai eficient fara sa fii nevoita sa returnezi tot ce ai comandat.

Foto: zara.com, nastygal.com, asos.com, mango.com.