Femeia si pantofii – intotdeauna au avut o relatie speciala. De fapt, se spune ca pantofii sunt cea mai importanta piesa din garderoba unei femei si, totodata, cea mai definitorie.

UPDATE: Dragelor, am extras castigatoarele!

Va multumim pentru toate comentariile postate! A fost o placere sa le citit si, iata, a venit fericitul moment cand sase dintre voi vor primi de la Compeed perechea de pantofi ideala.

Utilizatoarele conturilor de Facebook: Patricia Stanca, Isabella Ancutescu, Denisa Bacalu, Cristea Sanda, Cristina Cri si Aida Gherghinaru sunt premiantele!

Potrivit regulamentului concursului, va rog sa trimiteti un e-mail cu datele de identificare complete – nume, prenume, numar de telefon, adresa, e-mail – la [email protected], pentru validarea premiului!

Felicitari!

Cu toc, cu platforma, stiletto sau sport, pantofii nu sunt niciodata nici prea putini, nici prea demodati. Iar fashionistele adevarate nu tin niciodata cont de studii sau de parerea ortopezilor cand este vorba despre inaltimea tocurilor. Sa fie cat mai inalte!

Prin natura lor, femeile sunt fascinate de pantofi. O singura persoana poate fi poseseoare a sute de perechi de pantofi. Beyonce, de exemplu, se mandreste cu cateva mii.

Iar cea mai frumoasa poveste a relatiei pe care o femeie o are cu pantofii a fost ilustrata in seria “Sex and the City”, de Carrie Bradshaw (Sarah Jesica Parker).

Pantofii au puterea de a modela imaginea pe care care purtatoarea lor doreste sa o transmita. Pantofii dau incredere, emana senzualitate si au, aproape de fiecare data, o poveste in spate.

CONCURS: Spune si tu povestea ta de “dragoste” pentru pantofi si poti castiga o pereche personalizata de pantofi oferita de Compeed! In perioada 4-10 aprilie, lasa un comentariu la acest articol in care sa spui de ce este importanta pentru tine o anumita pereche de pantofi sau daca ai o amintire speciala legata de pantofi si poti castiga una dintre cele 6 perechi de pantofi oferite de Compeed si creata chiar de tine pe www.pentrucapantofi.ro.

Afis Compeed

Regulamentul concursului este disponibil aici.

In plus, daca iti place sa te joci cu modelele, culorile si materialele, Compeed iti ofera din nou sansa de a fi propriul tau designer de pantofi, iar la final sa castigi  perechea de pantofi realizata de tine. Intra www.pentrucapantofi.ro si vezi ce surpriza ti-a pregatit Compeed!