Un mesaj care tot circula de ceva vreme pe internet spune ceva de genul asta: intr-o lume plina de Kardashians, fii o Diana. Mesajul se refera, desigur, la Printesa Diana si la familia Kardashian. Ei bine, as vrea sa iti spun ca nu trebuie sa te gandesti la cele doua repere de stil ca la lucruri aflate in puncte diametral opuse. Sau cel putin nu ca si cand un exemplu e raul absolut, iar celalat binele suprem. Iata ce inseamna stilul lui Kim Kardashian West, cea mai populara dintre surorile Kardashian, si de ce este el relevant pentru tine daca iti iubesti corpul.

stilul lui kim kardashian

Lumea s-a schimbat. Ce este la moda astazi si ce consideram ca fiind un reper de stil este foarte diferit pana si de lucrurile pe care le vedeam ca fiind cool acum cinci ani. Deci despre diferentele dintre reperele de stil si eleganta din lumea in care traim astazi si cea din urma cu, sa spunem, 20 de ani, nici nu mai trebuie sa discutam. Nu ca si cand moda actuala ne-a adus numai lucruri rele in fata ochilor. De ce spun asta?

Pentru ca in ultimul deceniu idealul de frumusete s-a schimbat tot mai mult, iar schimbarea a fost una in bine. Tot mai multe tipuri de silueta au inceput sa fie „acceptabile” pentru marile case de moda, dupa care isi croiesc directiile stilistice si retailerii de mass market de la care probabil si tu iti cumperi haine.

Stilul lui Kim Kardashian este unul pe care trebuie sa-l urmaresti mai des, daca vrei sa vezi cum poate fi pus in valoare un tip de frumusete atipica

In acest context, stilul lui Kim Kardashian West este unul extrem de relevant. Stiu, probabil nu iti place de ea. A devenit celebra printr-un sex-tape, iar show-ul TV despre familia ei este destul de greu de digerat, daca este sa fim politicosi. Cu toate astea, nu trebuie sa iti placa ce face, ci doar sa intelegi ca modul in care arata si isi combina hainele au contribuit la cladirea unei imagini noi pentru corpul feminin, asa cum este el promovat de cultura pop. Poti sa ii multumesti inclusiv lui Beyonce pentru asta, care, alaturi de Kim, a demonstrat ca un fund mare nu inseamna ca nu trebuie sa existe pantaloni pentru tine si nici ca esti deja o persona cu probleme de greutate.

Deci ce inseamna stilul lui Kim Kardashian West pentru lumea modei si mai ales pentru tine? In primul rand ca poti sa arati exact asa cum vrei. Sa fii tu insati. Sa intelegi ca este mai important sa iti iubesti propriul corp decat pe cel al top-modelelor Victoria’s Secret. Stilul lui Kim Kardashian inseamna, in mare, o democratie, iar aceasta democratie inseama ca oricine poate arata bine, oricand, indiferent ca are o garderoba plina de designeri de renume sau o selectie in ton cu noile tendinte de sezon Zara.