lenjerie sport

Brandul Adesgo lanseaza Diamond Design, noua colectie de primavara-vara 2015! Linia include si o serie de produse de lenjerie sport, fara cusaturi, perfecte pentru a fi purtate pe sub hainele mulate sau echipamentul de gym!

Fabricat in Romania inca din 1926, brandul Adesgo se reinventeaza si vine cu o serie de surprize care vor fi pe placul fashionistelor active in acest sezon!

Adesgo produce branduri din toata lumea, precum Nike, Spanx sau Cacharel.

Noua colectie Diamond Design include o serie completa de lenjerie sport fara cusaturi, costume de baie si lenjerie modelatoare Shapewear, prelucrate prin tehnologia Seamless.

Lenjerie sport made in RO

Sigur ca atunci cand pomenim numele Adesgo ne gandim in primul rand la colectiile de dresuri care fac picioarele sexy. Cel mai mare producator de dresuri din Romania isi pastreaza colectiile care l-au consacrat, dar pentru primavara 2015 ne propune o serie de piese noi de lenjerie sport si lenjerie modelatoare, produse din bumbac organic si microfibra, fara cusaturi. Exact ce cautam sa purtam atat la sala de sport, cat si sub hainele mulate de sezon!

Noua colectie Diamond Design este impartita pe mai multe categorii de produse: Magic Modelator, Bumbac Organic, DryFeel Microfibra fara cusaturi si linia sport Diamond Pro. Alaturi de tehnologia Seamless, se folosesc si alte solutii inovatoare: Transwet este tehnologia care asigura microfibrelor un bun control al umiditatii si proprietati similare bumbacului, lasand pielea sa respire. QuickDry, este utilizata pentru articolele de imbracaminte si lenjerie sport, si are proprietati superioare de absorbtie a transpiratiei.

Iata care sunt modelele noastre preferate!

lenjerie sport adesgo

Colectia Diamond Design va fi disponibila din luna mai  in toate magazinele Diamond by Adesgo din Bucuresti.

Foto: Guliver; Foto produse: Adesgo.