Create pentru picioare lungi si tonifiate, celebrele sandale gladiator Oscar Tiye fac inconjurul pamantului! Ieri au aparut pe covorul rosu la Cannes purtate de Eva Longoria, dar maine le poti intalni pe strazile din Bucuresti!

Andreea Raicu si Eva Longoria poarta acelasi model de sandale gladiator!

Cele mai dorite sandale gladiator din lume sunt create de Amina Muaddi, designerul brandului Oscar Tiye, care a devenit imediat dupa lansare un hit. Asta se datoreaza pasiunii Aminei pentru pantofi, care a existat inca din copilarie. Ea obisnuia inca de la 3 ani sa “fure” pantofii cu toc ai mamei ei si sa-i poarte prin casa.

Sandale gladiator Casandra

Oscar Tiye nu are fane doar printre starurile de la Hollywood (Zoe Saldana a fost prima vedeta care i-a purtat creatiile), ci are deja si multe cliente romance, printre care si Andreea Raicu.

“Sunt numeroase femei elegante si avangardiste in Romania si asta ma bucura!” ne-a spus Amina intr-un interviu. Tocmai de aceea am pus fata in fata doua dintre admiratoarele brandului, despre care pot sa jur ca sunt indragostite de cele mai sexy sandale gladiator – Casandra by Oscar Tiye.

Andreea poarta o rochie neagra cu pliseuri ample disponibila pe shop.andreearaicu.roEva Longoria poarta o rochie Versace la Cannes 2015.

Foto street style Andreea Raicu: Alex Rosieanu;

Foto Eva Longoria: Guliver.