Moda toamnei 2015 va fi incendiara! H&M si-a anuntat oficial colaborarea cu casa Balmain pe contul de Instagram. Daca te intrebi cum vor arata tinutele din noua colectie care se va lansa pe 5 noiembrie, e suficient sa studiezi cu atentie fotografia designerului Olivier Rousteing alaturi de cele doua muze, Jourdan Dunn si Kendall Jenner!

balmain x h&m

Balmain X H&M

La evenimentul Billboard Music Awards care a avut loc aseara in Las Vegas, designerul Balmain, Olivier Rousteing, alaturi de supermodelele preferate, Jourdan Dunn si Kendall Jenner a facut ravagii pe covorul rosu. Si nu fara motiv! Atentia presei nu a fost furata doar de tinutele spectaculoase purtate de cei trei. Stirea zilei a fost lansata in direct, la TV: colectia Balmain X H&M se lanseaza in acesta toamna!

Dupa ce Olivier Rousteing a postat pe Instagram un teasing what happens in Vegas will not stay in Vegas #staytunedstirea a fost imediat confirmata si pe contul oficial H&M. Casa Balmain este invitata sa colaboreze cu brandul suedez in toamna 2015 pentru super-colectia cu semnatura de designer!

Foto: Jourdan Dunn, Olivier Rousteing, Kendall Jenner/ Guliver.