Chiar daca iarna e pe sfarsite, fashionistele inca mai investesc in piese de blana. Beyond Winter, recent lansata colectie capsula de banuri Paisi cu design Andreea Badala, are tot ce poate visa o iubitoare a trendurilor pentru a face cu stil tranzitia intre anotimpuri.

planuri-paisi-andreea-badala

Blanuri Paisi in viziunea Andreei Badala

Stilul erotic ce caracterizeaza designul Andreei Badala a fost transpus in blanuri Paisi seducatoare. Sunt piese usoare, pentru perioada de tranzitie dintre anotimpuri, care pun accent pe feminitate si sex appeal. Dar, in acelasi timp, ofera confort si vin cu o latura multifunctionala pe care orice femeie moderna o apreciaza.

Cu accent pe talie si pe umeri si inspirate din cele mai cool trenduri ale momentului, precum piesa bomber jacket cu alura sport, noile blanuri Paisi sunt adaptate unui ritm cotidian alert. Si au fost create pentru a oferi solutii de styling originale. Colectia de piese create din blanuri Paisi este primul proiect in care Andreea Badala lucreaza cu acest material.

“De multe ori am crezut ca imbinand doua viziuni diferite poti face ceva modern si nou. Exact acelasi lucru l-am dorit si din colaborarea cu Paisi. Nu am lucrat in blana pana acum, iar familia Gkonos asta face din anii ’40, in minunatul oras Kastoria. Nu putea sa se intample altfel: mi-am amintit ce faceam cand aveam 2-3 ani si primea bunica cliente carora le facea rochii. Multe dintre ele purtau cu mandrie o blana de vulpe sau de vizon. In momentul in care le vedeam, imi infigeam mainile in blana, inchideam ochii si incepeam sa tip. La 2-3 ani imi placeau blana si bijuteriile” – Andreea Badala.

Afla in continuare care sunt piesele vedeta ale colectiei.