camasi de barbati roz

Braiconf, brandul romanesc cu o vechime de peste 65 de ani, lanseaza noua colectie pentru primavara-vara 2015. Noi am facut o selectie de camasi de barbati elegante care ar sta bine pe orice femeie!

Mereu preocupat de nevoile barbatului modern in materie de stil vestimentar, Braiconf aduce si de aceasta data in atentia publicului masculin o colectie versatila de camasi de barbati, axata pe patru directii principale: business, smart, casual si fancy.

Nou: tesaturi cu Aloe Vera pentru piele sensibila si tehnologia Dry & Fly ce nu permite sifonarea

Fashionistele pursange vor fi tentate sa fure din garderoba masculina oricare dintre aceste piese usor de purtat si accesorizat. Pentru un look puternic, sugestia noastra e sa alegi camasi de barbati din fibre naturale care se aseaza impecabil pe corp si in care sa te simti confortabil.

“Sunt un gentleman in adancul inimii” spunea Marlene Dietrich, care a inteles ca nu exista o cale mai buna de a accentua feminitatea decat punand-o in contrast cu masculinitatea. Moda unisex nu mai este de multa vreme un tabu! Vedetele poarta tuxedo si camasi barbatesti chiar si la evenimentele de gala.

Clasicele camasi de barbati te scot din orice dilema vestimentara!

Pentru noua colectie Braiconf a introdus tehnologia Dry & Fly care presupun finisarea camasilor non-iron, obtinandu-se astfel o tesatura fina pentru piele si o intretinere ulterioara usoara a camasii. De asemenea, sunt folosite tesaturile cu Aloe Vera, care nu contin substante chimice si ofera un grad ridicat de protectie pentru pielea sensibila.

camasi de barbati roz
Camasi de barbati cu guler de rezerva, Braiconf colectia Royal, 599.99 lei. Culoarea roz este foarte potrivita si pentru femei
camasi de barbati braiconf
Camasi de barbati Braiconf care pot fi purtate cu succes si de catre femeile care isi doresc un look masculin si totusi elegant

Camasa cu papion, Braiconf colectia Royal, 599.99 lei

camasi de barbati braiconf
Camasi de barbati Braiconf din colectia Royal, 499.99 lei. Culoarea verde deschis este minunata atat pentru femei, cat si pentru barbati
camasi de barbati braiconf 2015
Camasi de barbati cu guler de rezerva, Braiconf colectia Royal, 599.99 lei
camasi de barbati alb negru 2015
Camasi de barbati cu papion, Braiconf colectia Royal, 599.99 lei. Aceste camasi sunt o alegere perfecta si pentru femei

Iata solutia de a obtine tinute super actuale fara sa cheltuiesti nimic: imprumuta piese versatile din garderoba iubitului tau!

Foto: Braiconf.