brand fashion popular pe Instagram

Un sondaj comandat de Macy's arata ca moda e mereu surprinzatoare. Desi ne-am fi asteptat ca premiul de popularitate pe Instagram sa revina unui brand fashion aspirational, pe care nu multi si-l pot permite, iata ca el a fost castigat de un nume la care nu ne-am fi asteptat!

Nu stim ce parere aveti voi, dar noi, atunci cand ne gandim la branduri fashion populare pe Instagram primele nume care ne vin in minte sunt Prada, Givenchy, Chanel sau Marc Jacobs.

Insa conform unor date recente publicate chiar de Macy’s, cel mai urmarit brand fashion pe celebra platforma de social media nu este niciunul dintre cele enumerate mai sus. Conform studiului solicitat de Macy’s, Nike are mai multi fani decat orice alt brand fashion (peste 22 de milioane de followersi).

Pe ultimul loc in topul premiantilor se afla un brand fashion de lux

Adidas Originals si Louis Vuitton il urmeaza pe locurile doi si trei cu 7,2 milioane si, respectiv, 6,7 milioane. In mod surprinzator, ultimul din acest top oficial este brandul de bijuterii de lux Cartier care are doar 1,7 milioane de fani.

Considerand insa ca Nike a fost mai prezent ca niciodata in imaginile de street style si adorat in unanimitate atat de femei, cat si de barbati, poate ca n-ar trebui sa ne declaram surprinse de aceste date.

Citeste si: “Afla ce haine sport vor face senzatie in moda strazii”!

Foto: Guliver