creatii romanesti in promenada mall

Multe dintre noi se feresc de shoppingul online. Chiar daca astfel descoperim nume noi sau piese la preturi mai mult decat rezonabile, preferam sa le probam intr-un magazin fizic inainte de a le achizitiona.

Daca asta te-a oprit sa-ti comanzi pana acum creatii romanesti din portofoliul Molecule F, avem o veste buna pentru tine. El isi va deschide in aceasta luna si un concept store offline Promenada Mall. Iar 2NOIR, un alt brand 100% romanesc va avea de asemenea un magazin la aceeasi adresa.

Noile magazine se adauga portofoliului de magazine fashion prezente in centrul comercial din nordul Capitalei, care reunesc nume importante din industria de profil, precum Calvin Klein, Guess, Versace, Tommy Hilfiger, Stefanel, Vicomte A si multe altele.

„Studiile noastre arata ca un segment semnificativ al publicului Promenada, cu precadere unul care lucreaza in marile corporatii din Bucuresti, este cunoscator si consumator de design de autor. Daca, pana acum, acest public isi achizitiona creatiile designerilor romani online, incepand din aceasta luna Promenada Mall le ofera pasionatilor de moda acces la o experienta completa de shopping ale creatiilor autohtone. Prin deschiderea 2NOIR si Molecule F facem loc publicului nostru in garderobele cu oglinzi, pe care doar o prezenta online nu le-o poate oferi.”, spune Sebastian Mahu, Center Manager Promenada Mall.

Fanii designului de autor isi vor putea face cumparaturile si-n Promenada Mall

2NOIR este un brand care propune piese vestimentare si croieli unice, ce alterneaza albul si negrul, punand in valoare feminitatea si eleganta celor care le poarta. Prin deschiderea magazinului din Promenada, designerul Raluca Debu duce mai departe povestea brandului 2NOIR, apropiindu-se mai mult de iubitoarele de moda si oferindu-le ocazia de a-i descoperi indeaproape tinutele.

De asemenea, Molecule F, devenit un etalon pentru o piata locala de moda, va deschide luna aceasta portile primului Concept Store multisenzorial offline in Promenada Mall. Vizitatorii centrului comercial vor avea acces la o gama extinsa de colectii ale unora dintre dintre cei mai apreciati designeri din tara si se vor putea bucura de o experienta completa de shopping.

Foto: PR