Tommy Hilfiger, celebrul creator de moda american, a anuntat zilele trecute ca-si va publica memoriile. In carte va povesti despre copilarie si anii sai de formare in industria modei, dar si despre impedimentele intalnite pe parcurs si determinarea care l-a condus spre construirea unui brand ce valoareaza miliarde de dolari.

creator de moda

Povestea unui creator de moda

Tommy Hilfiger este un creator de moda care a reusit nu doar sa creeze haine moderne si purtabile, dar si un stil de viata! Publicarea cartii sale autobiografice, programata pentru toamna 2015, coincide cu cea de-a 30-a aniversare a brandului Tommy Hilfiger.

“Experientele mele in industria modei in ultimii 30 de ani au fost precum o goana nebuna, plina de momente ce mi-au definit atat cariera, cat si viata personala. Intotdeauna am crezut ca ce e mai bun urmeaza sa vina. Dar de departe pot spune ca deja am trait aventura vietii”, spune designerul.

Memoriile indragitului creator de moda vor fi publicate de Ballantine Books, editura a Random House, divizie a Penguin Random House- cea mai mare companie de comert cu carte din lume.

Foto: Tommy Hilfiger.