1MiSHAP este o noua platforma fashion care promoveaza designeri de accesorii talentati si designeri vestimentari de oriunde din lume aflati la inceputul carierei. La evenimentul de lansare, care a avut loc la Victoria Gallery, i-am cunoscut pe 3 dintre acestia: diManolo, Angel Malaika si Elena Casati.

designeri de accesorii

3 noi designeri de accesorii

Cei 3 designeri de accesorii din portofoliul 1MiSHAP ne-au prezentat colectiile lor de genti in editii limitate. Piesele semnate diManolo (Bucuresti), Angel Malaika (Londra) si Elena Casati (Milano) au un mare atu: pot fi adaptate oricarui stil personal.

Gentile de designer acopera o mare varietate de stiluri: stilul clasic –  care se remarca prin linii simple, drepte si culori pastel, stilul glamour – cu modele realizate din piele exotica si elemente art deco si stilul boho –  pus in valoare cu ajutorul unor detalii hippie-sic.

Colectia de genti diManolo

diManolo urmeaza stilul clasic, cu linii simple care ofera un plus de eleganta unei tinute business sau casual. Datorita unei traditii de prelucrarea a pielii ce datează din perioada interbelica, modelele semnate diManolo acorda o atenție deosebita detaliilor, fiind confecționate manual. Colectia de primavara-vara 2015 prezinta genti din piele in culori pastel, precum bleu, galben si roz somon, ideale pentru a completa tinute trendy de primavara.

Colectiile celor 3 designeri de accesorii sunt disponibile in corner-ul 1MiSHAP de la Victoria Gallery.

Foto: 1MiSHAP.