Alexandru Nimurad, Alexandra Abraham, Vika Tonu. Acestia sunt tinerii designeri romani care isi vor expune creatiile in cadrul evenimentelor conexe de la Londra Fashion Week 2015, incepand din 20 februarie. Proiectul lor ”Untamed Skin - The Romanian Blouse” porneste de la ia romaneasca, reinterpretata intr-o maniera proprie, contemporana.

ia romaneasca in viziunea designerilor romani

Ia romaneasca intr-o noua viziune

Organizata de ICR Londra si Galeria Galateca, expozitia Untamed Skin – The Romanian Blouse este inclusa in seria evenimentelor conexe din cadrul Saptamanii Modei de la Londra.

Avand ca sursa de inspiratie ia romaneasca autentica, cei 3 designeri romani Alexandru Nimurad, Alexandra Abraham si  Vika Tonu au creat impreuna o colectie de piese vestimentare, accesorii si bijuterii.

Expozitia poate fi vizionata la ICR Londra intre 20 februarie – 20 martie 2015.

Alexandru Nimurad

Alexandru Nimurad a studiat arhitectura si design vestimentar si este pasionat de ilustratie. Pentru proiectul Untamed Skin – The Romanian Blouse designerul a conceput o colectie vestimentara plecand de la simbolurile si traditiile  romanesti. Ia romaneasca, cerbul sau ritualurile ce inca se practica in anumite sate sunt sursele de inspiratie pentru piese cu linii simple realizate din materiale fluide.

Foto: Vlad Birdu