campanie-reserved-georgia-may-jagger

Colectia gandita de Georgia May Jagger pentru Reserved este acum in magazine. Linia vestimentara exclusivista ce poarta amprenta fiicei solistului celebrei trupe Rolling Stones, a fost descrisa de model ca fiind una practica, compusa din piese frumoase, ready-to-wear, care ii reflecta stilul vestimentar propriu.

Pregatirea colectiei a durat mai multe luni – pe parcursul intregului proces al creatiei, nu au fost facute doar schite si mostre, ci si o sedinta foto aparte – reclama promotionala a campaniei ce o are in prim plan pe Georgia si un clip cu scene de la filmari realizat special pentru acest eveniment.

Piesele colectiei ni se par perfecte pentru fashionistele care-si doresc un look sexy, dar si sofisticat

Piesele vestimentare sunt create din tesaturi si materiale naturale precum matase, piele si casmir. Pe langa rochii, bluze, topuri, fuste, jachete si paltoane, colectia cuprinde si cateva accesorii. Noua linie vestimentara este caracterizata de un stil provocator si include elemente masculine.

Georgia May Jagger costum masculin

Designul colectiei este puternic influentat de moda anilor 1970, iar paleta cromatica se bazeaza pe negru albastru marin, alb-bej si rosu cu pete de roz.

Reserved este primul brand care colaboreaza cu Georgia May Jagger in calitate de designer. Modelul apare in reclame promotionale ale brandului inca din 2013. In sezonul primavara/vara 2015, Georgia a realizat campania Reserved alaturi de mama sa, Jerry Hall, si de sora sa, Lizzy Jagger.

georgia may jagger sport chic

Citeste si: “Un cuplu la moda: Georgia May Jagger si Jerry Hall”!

Foto: PR