ioana ciolacu online shop

Chiar la evenimentul de lansare de la Eclectico Studio, designerul ne-a dezvaluit ca a muncit singura, 6 luni, pentru ca Ioana Ciolacu online shop sa arate exact asa cum visa ea! Esti pregatita pentru o sedinta de shopping inteligent?

In noul magazin vei descoperi tinute din cea mai recenta prezentare de catwalk, dar si colectia capsula cu piese mai accesibile.

Ioana Ciolacu si-a prezentat colectiile 3 sezoane la rand la Berlin Fashion Week 

Ioana a conceput shop-ul pentru a putea fi la indemana atat ca o optiune usor de accesat de catre pasionatele brandului, cat si ca o extensie naturala a brandului Ioana Ciolacu. Layout-ul minimalist scoate in evidenta cele doua categorii principale in care se incadreaza piesele vestimentare de pe Ioana Ciolacu online shop: colectia Spring Summer 2015 si colectia capsula.

Dupa ce a absolvit Facultatea de Arhitectura si apoi UNARTE – Departamentul Moda, Ioana Ciolacu a obtinut o bursa la London Collage of Fashion, unde s-a mutat pentru a face un Master in Fashion Design. In acea perioada a castigat premiul Designer for Tommorow, unde a avut oportunitatea de sa lucra in preajma designerului Stella McCartney. Din 2010 s-a mutat in Bucuresti, unde si-a deschis propriul atelier.

De ce aleg Ioana Ciolacu online shop

Alaturi de creatiile statement, din colectia de catwalk, pe ioanaciolacu.com gasesti si piese efervescente, fresh, usor de purtat!

ioana ciolacu online shop

Salopeta din colectia capsula, 130 eur.

ioana ciolacu online shop

Sweatshirt din colectia capsula, 65 eur.

ioana ciolacu

Rochie din colectia SS 2015, 700 eur

ioana ciolacu online shop

Salopeta din colectia SS 2015, 900 eur.

Afla mai multe detalii si despre colectia Ioana Ciolacu toamna-iarna 2015/2016 prezentata la Berlin Fashion Week!

Foto: Florin Panaitescu.