Lacatele de pe Pont des Arts se transforma in talismane bijuterie

Lockit, cea mai recenta colectie de bijuterii pretioase semnate Louis Vuitton, marcheaza iubirea vesnica prin intermediul simbolului atemporal al lacatului.

Acesta reprezinta si una dintre semnaturile iconice ale celebrei case, iar la prima geanta realizata de Louis Vuitton, denumita Steamer, lacatul a fost folosit pe post de inchizatoare.

Lacatele sunt menite sa protejeze impotriva vandalismului, furtului, sabotajului sau chiar impotriva unei utilizari neautorizate, factorii distructivi ce pot ataca la primul obstacol pana si cele mai incercate iubiri. Si ce poate fi mai romantic decat sa-ti marchezi devotamentul printr-un lacat… incrustat cu diamante? Acesta simbolizeaza atat un legamant, cat si dorinta de a proteja iubirea in lupta cu timpul.

Povestea colectiei Lockit prin care Louis Vuitton celebreaza iubirea, de la legenda la simbol

Dincolo de simbolistica propriu-zisa, noile bijuterii Lockit au fost create in jurul unei legende stravechi. Conform acesteia, un cuplu isi pecetluieste iubirea pe vecie daca prinde un lacat de balustrada podului Pont des Arts si apoi arunca cheia in apa. Perechile continua sa viziteze acest loc istoric pentru a-si celebra iubirea si pentru a transforma o calatorie intr-o experienta simbolica.

Fiecare accesoriu al colectiei Lockit semnata Louis Vuitton aduce un tribut indragostitilor si scoate la lumina o traditie universala. Desi au fost realizate cu ocazia  Zilei Indragostitilor, cu siguranta aceaste bijuterii pretioase se vor transforma in niste piese nemuritoare.

Colectia de accesorii cu diamante Lockit este disponibila in magazinele selectionate Louis Vuitton inca de la inceputul acestui an.

Foto: PR