madonna

Stirea ca Madonna a ales pentru noul ei turneu Rebel Heart piese din colectia erotica Murmur Roleplay circula deja de cateva zile pe retelele de socializare, spre deliciul fanilor brandului romanesc. Afla mai multe din culisele acestei colaborari super hot!

Brandul romanesc Murmur, semnat de designerul Andreea Badala, si-a facut aparitia la Montreal pe 9 septembrie in concertul de deschidere al celui de-al zecelea turneu al Madonnei.

Daca pana acum Madonna a ales sa poarte costume de scena create de Jean Paul Gaultier sau Givenchy, anul 2015 vine cu o noua provocare made in Ro! Brandul romanesc si regina muzicii pop nu se intalnesc pentru prima data. Colaborarea dintre Madonna si Murmur a inceput inca de anul trecut, cand vedeta a purtat pe scena Premiilor Grammy un corset Murmur impreuna cu un costum alb Ralph Lauren. Imaginile au facut inconjurul lumii si i-au exaltat pe fani. Dupa eveniment, Madonna a ramas atasata de piesele brandului romanesc, cerandu-le in continuare pentru aparitii publice.

murmur
Madonna si dansatoarele ei poarta piese din colectia Murmur Roleplay

Madonna a purtat rochia de calugarita Murmur Roleplay

Vedeta a ales rochia de calugarita (The Nun Transparent Outfit), una dintre cele mai extravagante si curajoase costume erotice din colectia Murmur Roleplay –  o linie dedicata fanteziilor ascunse si jocului intim dintre iubiti. Iar dansatoarele au purtat pe cap piese custom-made Murmur inspirate din aceeasi colectie.

murmur roleplay
The Nun Tranparent outfit, Murmur

In rochia transparenta de calugarita Madonna a interpretat cateva dintre cele mai cunoscute piese din cariera ei, Holy Water si Vogue, apoi a luat parte alaturi de dansatori, imbracati si ei in creatiile brandului romanesc, la reinterpretarea scenei din Cina cea de taina.

madonna murmur

Tinutele Madonnei pentru turneul Rebel Heart au fost realizate sub indrumarea designerului de costume Arianne Philips. Garderoba de scena include si piese semnate Prada, Miu Miu, Moschino, Gucci si Alexander Wang, acesta creand si el o rochie de calugarita pentru turneu.

madonna rebel heart

Colectia exclusivista Roleplay este disponibila online pe murmurstore.com si in boutique-uri high-end din Paris, L.A, Londra, Amsterdam, Madrid si Bruxelles.

 Foto: Murmur.