Cele mai senzuale creatii Stephan Pelger sunt disponibile acum si online! Designerul a lansat ieri platforma de shopping sub forma unui studio digital unde puteti gasi la preturi accesibile noua linie Basic Y Stephan Pelger.

rochii stephan pelger online

Creatii Stephan Pelger online

Designerul isi descrie noul shop online ca o platforma digitala unde putem gasi fibre, texturi si sentimente transpuse sub forma unor piese seducatoare, de o senzibilitate moderna. Dupa ce a serbat anul trecut 10 ani de moda, noul magazin online este o continuare fireasca a acestui business de succes. Noile creatii Stephan Pelger sunt disponibile acum oriunde in lume la doar un click distanta!

Cu aceasta ocazie a fost lansata si linia Basic Y Stephan Pelger. O colectie accesibila care cuprinde o serie de piese esentiale din garderoba feminina: celebrele rochii Stephan Pelger din paiete sau matase fluida, salopete lungi sau scurte din satin, plus alte creatii indispensabile oricarei femei moderne.

Noi ti-am facut o selectie de piese versatile care pot fi purtate in cele mai diverse ocazii: la evenimente de gala, cocktailuri sofisticate, la birou sau la petreceri in club. Enjoy!

Rochie din paiete, 855 lei, shop.stephanpelger.com