In 2015, a fi trendsetter nu mai e atat de greu ca in epoca de dinainte de Facebook si Instagram. Cei care aspira la acest statut, trebuie sa-si noteze in agenda o adresa de shopping cool: Calea Dorobantilor nr. 16, noul magazin Smuggler din Bucuresti.

magazin-smuggler-atmosfera

Ce ne-a surpins placut in noul magazin Smugller

Printre cei care aspira la statutul de trendsetter, Brandul Smuggler are deja notorietate datorita magazinului din Cluj.  A fost prima sa locatie, deschisa in 2012 si s-a bucurat de un mare succes, imediat dupa lansare.

Locatia din Bucuresti: noul magazin Smuggler din capitala a fost deschis la finalul lui 2015, intr-o cladire istorica de pe Calea Dorobantilor, ce a apartinut familie Bratianu. Noi am vizitat-o de curand, si am descoperit piese numai bune pentru acest final de iarna si pentru primavara-vara 2015.

Atmosfera: Smuggler este un multibrand cu o selectie originala, cu preturi mai mult decat prietenoase si o atmosfera care chiar te imbie la shopping. Decorul e amuzant, muzica e cool, piesele vestimentare iti rezerva surprize cat se poate de neasteptate – in cel mai bun sens al cuvantului. In traducere libera, in noul magazin Smuggler poti gasi cel putin o piesa care sa-ti schimbe complet garderoba. Indiferent ce personalitate ai sau ce stil de vestimentatie preferi. Si nu te costa o avere! Dimpotriva.

Selectia: Bradurile sunt pline de energie! Vei gasi piese Selected, Only, Vero Moda, Jack & Jones, Pieces. Noi am descoperit jeansi de toate soiurile, de la clasicii de acum skinny jeans la modele cu imprimeuri si decoratiuni. Sweatshirt-uri cu imprimeuri care ne-au amuzat teribil, accesorii extravagante, jachete si camasi cu personalitate.

De ce piese ne-am indragostit in noul magazin Smuggler? Afla in continuare! Iti dam totodata cateva trucuri pentru shopping original!