Pentru lansarea colectiei de ochelari de soare Chanel Pearl, designerul Karl Lagerfeld si-a ales o muza cu o mostenire genetica imbatabila. Ingenua Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp si a Vanessei Paradis, joaca pentru prima data rolul de model pentru casa Chanel.

Campania noilor ochelari de soare Chanel a fost fotografiata chiar de Karl Lagerfeld si o are in prim plan pe tanara actrita Lily-Rose Depp.

Noua colectie de ochelari de soare Chanel se adreseaza tinerelor sic

Lily-Rose intruchipeaza perfect tineretea, modernitatea si indrazneala care caracterizeaza casa Chanel. Designerul Karl Lagerfeld, foarte incantat de aceasta noua colaborare, declara ca “Lily-Rose este uimitoare, ea reprezinta perfect tanara generatie si are toate calitatile unei stele”. Campanila noilor ochelari de soare Chanel Pearl este simpla si rafinata, very french style. Ochelarii sunt rotunzi, mari si misteriosi, cu o rama decorata cu perle discrete de jur imprejur.

Ochelari de soare Chanel

Lily-Rose Depp calca astfel pe urmele mamei ei, Vanessa Paradis, o buna prietena a designerului si ambasador Chanel inca din1990, anul primei sale campanii pentru parfumul Coco si geanta Chanel GirlVanessa Paradis si-a inceput cariera in moda la 19 ani, cand a devenit model si muza pentru Karl Lagerfeld, care a distribuit-o in reclama pentru parfumul Coco Chanel. De atunci, relatia artistei cu casa Chanel a ramas stransa, Vanessa aparand in mai multe campanii publicitare pentru gentile Chanel Girl sau cosmeticele brandului.

Foto: campania noilor ochelari de soare Chanel Pearl fotografiata de Karl Lagerfeld.