pantofi sport adidas colorati

Noii pantofi sport Adidas Superstar sunt acum disponibili in toate culorile curcubeului! Gama Supercolour semnata de Pharell Williams celebreaza diversitatea si multitudinea cromatica sub sloganul “50 de culori, 50 de posibilitati. O culoare pentru fiecare!”

Inca din octombrie 2014 Pharrell Williams si-a anuntat colaborarea cu Adidas pentru noua linie de pantofi sport Adidas numita “Supercolour” cu ajutorul unei fotografii postate pe Instagram. Azi avem o veste buna pentru tine: mult asteptata colectie de pantofi sport Adidas este in sfarsit in magazine! 

Lansat in 1969, modelul Adidas Superstar a trecut rapid de pe terenul de sport in moda urbana 

50 de pantofi sport Adidas super cool

“Nu trebuie sa iti definesti stilul bazandu-te pe stilul meu sau al altcuiva. Ceea ce ne caracterizeaza ca indivizi este ca fiecare dintre noi poate alege pentru el insusi”, a declarat Pharrell cu ocazia lansarii noii game Superstar Supercolour.

Povestea noilor pantofi sport Adidas Supercolour este explicata chiar de Pharrell Williams: “Pantoful Superstar este un pantof iconic, care s-a bucurat de un succes indelungat si de aceea am vrut sa fac ceva ce nu am mai vazut inainte. Am ales 50 de culori diferite, potrivite pentru pantoful Superstar – culori diferite din care deriva diferite nuante. Atunci cand lansezi 50 de culori diferite in toata lumea, lucrul natural este sa incepi sa interactionezi cu oameni diferiti – un aspect care mie imi place foarte mult ”.

Noua gama de pantofi sport Adidas Superstar Supercolour este disponibila incepand din aceasta luna in magazine.

Foto & video: Adidas.