Pentru noua colectie Adidas Originals, superstarul Rita Ora a luat cateva dintre elementele clasice ale brandului si le-a interpretat intr-un mod creativ. Rezultatul? O linie sport super trendy care este la fel de indrazneata si nonconformista ca designerul-vedeta.

noua colectie adidas

Rita Ora X Adidas Originals

La doar 24 de ani, Rita Ora a reusit sa devina una dintre cele mai cool superstaruri din muzica. Si asta nu e tot! Ea este un model de stil pentru fashionistele contemporane care ii urmaresc indeaproape aparitiile nonconformiste.

Pasiunea ei pentru moda se vede si in noua colectie Adidas, pentru care a lucrat ca model si designer. Linia ce poarta semnatura vedetei va fi lansata din 1 mai peste tot in lume.

Brandul Adidas este recunoscut atat pentru calitatea si designul inovator al pieselor sport, cat si pentru parteneriatele sale cu designeri celebri si cu unele dintre cele mai in voga staruri ale momentului. Sunt notorii liniile create de Stella McCartney, Jeremy Scott, Nicky Minaj, Pharell, rapperul Big Sean sau baschetbalistul Derrick Rose.

Prin intermediul recentei colaborari cu artista Rita Ora pentru noua colectie Adidas, celebrul brand de echipament sportiv si streetwear doreste sa-si motiveze fanii si sa impartaseasca valorile esentiale ale brandului: creativitatea si originalitatea.

Foto: Guliver.