shop online little pnk

Dupa pnkcasual.com a venit randul lui littlepnk.com. Pe noul shop online gasesti haine cu personalitate pentru copii!

Little PNK, brandul romanesc de fashion dedicat copiilor, parte a grupului PNK Casual, tocmai si-a lansat un shop online dedicat celor mici. Pe littlepnk.com gasesti la un click distanta toate colectiile cu haine de copii ale brandului.

Colectia Little PNK – Summer 2015, este realizata cu materiale din fibre naturale, cu texturi simpatice, special pentru copiii care vor sa poarte haine cu personalitate, dar si pentru mamele care vor sa le imprime de mici pasiunea pentru moda. Asa a prins viata o colectie diafana, presarata cu detalii romantice, sporty – perfecta pentru zilele de vacanta.

Si-n plus noul shop online vine si cu o oferta speciala

Pana pe 15 August, toti clientii care fac o comanda au o reducere de 30% din pretul celui de-al doilea produs cumparat!

haine pentru copii pe un shop online

“Little PNK este un brand fresh, construit din pasiune, la rugamintile fetitelor noastre, care solicitau din ce în ce mai des haine care sa semene cu cele ale mamicilor lor. Incurajati de succesul magazinului online pnkcasual.com, lansam astazi littlepnk.com pentru a face disponibile colectiile noastre pentru copii clientilor din intreaga tara, si nu numai.” – Georgiana Curuia (Managing Partner – PNK Casual).

Foto: PR