brand romanesc

Skin Deep este un brand romanesc nou-nout care iti propune un aer fresh pentru garderoba ta printr-o selectie smart de tricouri, body-uri si rochii inscriptionate cu mesaje funny intr-un mod inteligent.

Nu ne-am fi gandit niciodata ca piesele adorate de hipsterii moderni – cele aparent simple dar care au cate un detaliu iesit din comun – sunt atat de greu de gasit. Daca moda internationala are ca favorita marca American Apparel, la noi in tara aceasta nisa de piata era neacoperita. Asta pana cand Marina Moldovan, fost designer al brandului fashion 109, a lansat in prima zi de toamna, shop-ul online pentru propriul brand intitulat Skin Deep.

Dupa cum spuneam, nu te gandesti niciodata ca un tricou alb unisex, un body sau o rochie din bumbac imprimate cu texte caligrafiate perfect sunt atat de greu de gasit pana nu le vezi pe cele ideale si te indragostesti definitiv!

brand romanesc skin deep

Skin Deep a aparut din nevoia noilor fashionisti contemporani de a avea piese vestimentare accesibile, durabile si care au potentialul de a transcende sezoanele modei. Arunca o scurta privire asupra garderobei tale in nevoie disperata de piese noi & cool mereu, apoi o alta la Skin Deep si vei intelege despre ce vorbim.

SKIN DEEP 7

Fie ca este vorba de tricourile pe care le propune, atat pentru barbati cat si pentru femei, de body-uri, rochii sau de accesoriile realizate in colaborare cu brandul de bijuterie contemporana Moogu, Skin Deep redefineste simplitatea cu un mic twist, care lipsea cu desavarsire din moda romaneasca.

SKIN DEEP 3

Mixul de mesaje imprimate se inspira constant din jocurile aleatorii de cuvinte de care ne folosim zilnic in limbajul oral sau on-line. Constant –  pentru ca mesajele pot fi personalizate in functie de dorinta, la fel cum pot fi, la comanda, si bijuteriile produse in cadrul proiectului Words Of Wisdom, realizat in colaborare cu Andreea Mogosanu fondatoarea brandului de bijuterie contemporana Moogu.

Colectia Skin Deep poate fi comandata de pe shop-ul online touchskindeep.com

Fotograf: Mihai Bumbu.

Make-up: Anna Podoleanu; Modele: Alina Kirchia (Mandarina Models) si Albert Kaan.