stilul sport

Esti o fana declarata a muzicii rap si adori vestimentatia flamboaianta a artistilor hip hop din anii '80? Atunci piesele din noua colectie Topshop X adidas Originals sunt perfecte pentru tine. Stilul sport si accentele stralucitoare sunt din nou pe val!

Pentru acelea dintre voi care au o viata activa si prefera shoppingul online, avem o veste imbucuratoare. Topshop si adidas Original au realizat impreuna o mini-colectie de piese in care stilul sport este mixat inteligent cu accente hip hop.

In stilul anilor ’80: piese sport pentru fete rebele

Din ce in ce mai promovate de catre starurile muzicii pop, precum Rita Ora si Pharell, sau de catre top modele celebre, brandurile sport au devenit extrem de fashionable. Acum logo-urile lor recognoscibile apar in toate fotografiile de street style si nu ne mai deranjeaza asa cum o faceam inainte. Brandul la vedere pare sa fie un raspuns rebel la stilul normcore care a guvernat lumea modei pana de curand.

Stilul sport mereu la moda

Daca stilul sport si logo mania se potrivesc perfect personalitatii tale si esti mereu in cautare de piese cool din aceasta zona, te sfatuiesc sa nu treci cu vederea noua linie Topshop X adidas Originals. Iata care sunt vedetele colectiei!

1. Tricou cu logo 

tricou adidas x topshop

Tricou Topshop X adidas Originals, 30 lire

2. Pantofi sport argintii

pantofi sport

Pantofi sport adidas Originals Superstar, 110 lire

3. Sweatshirt imprimat

sweatshirt

Sweatshirt Topshop x adidas Originals, 60 lire

4. Geaca sport

geaca perforata

Geaca perforata Topshop X adidas Originals, 175 lire

Colectia Topshop X adidas Originals e disponibila online pe www.topshop.com.