stella mccartney sutien dubla mastectomie

Octombrie este luna dedicata luptei impotriva cancerului la san, iar designerul Stella McCartney s-a implicat activ in aceasta campanie creand Louise Listening, un sutien special pentru femeile care au facut dubla mastectomie.

Noua piesa de lenjerie a fost botezata dupa Linda Louise McCartney, mama designerului, care a murit, rapusa de aceasta boala teribila.

“Ne-am dorit sa venim cu ceva feminin si frumos pentru ca acest sutien este o piesa tabu”, a declarat Stella McCartney in comunicatul de presa. “Sunt atat de multe emotii diferite care tin de momentul unei duble mastectomii, iar multe culturi nu accepta lucrurile teribile care i se intampla unei femei atat fizic, cat si emotional. Noi am vrut sa facem ceva care sa le ajute pe femeile care trec prin asta sa se simta mandre, ceva ce nu e rusinos. Vrem sa le aratam ca mai pot fi feminine, senzuale, si ca acea zona a corpului lor poate fi frumoasa atat pe interior, cat si la suprafata.”

Si Cara Delevingne a fost cooptata in aceasta campanie

Toate fondurile stranse din vanzarea acestui sutien vor fi donate catre Hello Beautiful Foundation, care va construi in Londra un nou centru pentru femeile care se lupta cu cancerul la san. Sutienul pentru femeile care au facut dubla mastectomie costa 125 de dolari si se vinde in exclusivitate pe www.stellamccartney.com.

McCartney a mai facut un set de lenjerie intima pentru aceasta initiativa intr-o nuanta puternica de roz care a fost dezvaluit care a fost dezvaluit publicului printr-o imagine de campanie cu Cara Delevingne. O parte din banii obtinuti prin vanzarea setului vor merge la centrul Linda McCartney Centre din Liverpool, UK, la National Breast Cancer Foundation din SUA si la National Breast Cancer Foundation din Australia. Chilotii costa 55 de dolari, iar sutienul 110 si amandoua sunt disponibile pe site-ul designerului, dar si-n anumite magazine.

Citeste si: “Analiza Angelinei Jolie e disponibila si in Romania”!

Foto: stylenews.peoplestylewatch.com